Windows 7 Beta

Sitter for øyeblikket og tester Windows 7 Beta på en eldre laptop med 1,6 GHz P4 CPU og 2GB minne. Dette går faktisk riktig glatt! Noen blåskjermer har det blitt, men jeg har vel utfordret skjebnen med noen odde drivere, og stresset maskinvaren litt i tillegg. MS kan faktisk være inne på noe her!

Tror jeg drøyer en stundt likevel før jeg skifter ut OS*et på arbeids-PC’en….ihvertfall til en finner en god erstatter til Hyper-V for grei virtualisering. Jepp, kjører Windows 2008 Server på maskina på jobb…noe som forøvrig også fungerer ganske bra. Men så har orgelet også 4 GB minne en en raskere CPU en den jeg sitter på nå…likevel så slår det meg litt hvor lite maskinvaren har utviklet seg de siste åra…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s