Windows 7 – gammel laptop + delemaskin

Ikke så dårlig så langt dette. Har som jeg nevnte tidligere hatt noen blåskjermer, men dette kan komme av at jeg installerte Kaspersky antivirus. Det skal visst ha sammenheng med en fil kalt kl1.sys, og jeg tror denne fila hører til Kaspersky AV. Har fjernet denne nå, og skal finne et annet program.
Skal også teste Win7 på en annen maskin jeg har bygget sammen selv av diverse deler, blant annet et P4 Asus hovedkort, (P4P800 SE). Mangler litt minne ennå, og har en kjøler som bråker som et takras, men det skal jeg få ordnet opp i etterhvert. Mulig at det blir en liten investering her, men vi får se.
 
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s